Tgrt Haber
31 Mart 2022 18:32 - Güncelleme : 31 Mart 2022 18:49

Caleb Ekuban sürprizi: Geri dönüyor...

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri: Sezon başında İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban, Çizme'de aradığını bulamadı. Ekuban, Türk ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunurken, rotasını eski takımı Trabzonspor'a çevirdi.

Caleb Ekuban sürprizi: Geri dönüyor...

Trabzonspor'dan sezon başında İtalyan ekiplerinden Genoa'ya transfer olan Caleb Ekuban, menajeri aracılığıyla Trabzonspor'a haber gönderdi. Sezon başında eşinin baskısıyla takımdan ayrılan yıldız oyuncu pişman oldu ve yeniden Trabzon'a dönmek istiyor.

Bu sezon İtalyan'da istediği performansı gösteremeyen Ekuban, 25 karşılaşmada 2 gol atarken 2 de asiste imza attı. 28 yaşındaki futbolcu Genoa'ya transfer olduktan sonra ismi Beşiktaş ve Konyaspor'la da anılmıştı.

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLMUŞTU

Ekuban, Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 83 maçta 20 gol atarken 12 de asist yaptı. Türkiye Kupası'nda 14 maçta 4 gol, 5 de asist üretti. Ganalı yıldız Trabzonspor'da oynadığı etkili futbolla taraftarın sevgilisi olmayı başardı.

Trabzonspor, Ekuban'ı 2018 yılında Leeds United'tan önce kiraladı, sonrasında ise 1 milyon Euro'ya renklerine bağlamış ve oyuncusunu sezon başında Genoa'ya 1.8 milyon Euro'ya satmıştı. (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...