Tgrt Haber
09 Ağustos 2021 11:31 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Olimpiyat sporcularına tebrik mesajı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2020 Tokyo Olimpiyatları'ndan dönen sporculara ilişkin bir tebrik mesajı yayımlayarak "Tokyo 2020’den rekor sayıda madalyayla dönen Olimpiyat Millî Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Olimpiyat sporcularına tebrik mesajı
Erdoğan,olimpiyat,spor,tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde son eren Tokyo 2020 Olimpiyatları'na katıalrak hepimizin göğsünü kabartan milli sporcularımıza yönelik tebrik mesajı yayımladı.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, altın madalya kazanan sporcularımız Mete Gazoz ve Busenaz Sürmeneli'nin görsellerine yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, afişi şu notla paylaştı: "Tokyo2020’den rekor sayıda madalyayla dönen Olimpiyat Millî Takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Madalya kazansın kazanmasın, her bir evladımız Türkiye’yi hakkıyla temsil etmiş, bizlere büyük gurur yaşatmıştır. Teşekkürler."

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Olimpiyat sporcularına tebrik mesajı

Team Türkiye ekibine teşekkür eden Erdoğan, okçuluk branşında altın madalya kazanan Mete Gazoz, boksta altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ile gümüş madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu, karatede gümüş madalya kazanan Eray Şamdan'ın fotoğraflarının, bronz madalya kazanan Ferhat Arıcan (artistik cimnastik), Hakan Reçber (tekvando), Hatice Kübra İlgün (tekvando), Rıza Kayaalp (güreş), Yasemin Adar (güreş), Taha Akgül (güreş), Ali Sofuoğlu (karate), Merve Çoban (karate) ve Uğur Aktaş'ın da (karate) isimlerinin bulunduğu bir grafiğe de paylaşımında yer verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...