Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Nisan 2021 13:35 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

Denizlispor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı. Yeşil-siyahlı takım başkent deplasmanına 5 eksikle gidiyor.

Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı
denizlispor,,süper lig,,ankaragücü,

Denizlispor, yarın saat 16.00'da Eryaman Stadyumu’nda oynayacağı Ankaragücü maçının hazırlıklarını bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ali Tandoğan yönetiminde yaptığı antrenman ile tamamladı. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Top kapma ve pas oyunları ile devam eden idman, taktik çalışmalarıyla sona erdi.

Sakatlıkları bulunan Recep Niyaz, Mustafa Yumlu, Hüseyin Altıntaş, Cenk Gönen ve Hadi Sacko deplasman kafilesinde yer almadı.

Denizlispor, Ankaragücü maçının hazırlıklarını tamamladı

ANKARA DEPLASMANI İÇİN KAFİLE HAZIR

Denizlispor'un deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçının kafilesi şöyle:

Abdulkadir Sünger, Ali Eren Yalçın, Fabiano Leismann, Muhammet Özkal, Oğuz Yılmaz, Görkem Can, Özer Özdemir, Ayman Ben Mohamed, Sakıb Aytaç, Kubilay Aktaş, Radoslaw Murawski, Hasan Ayaroğlu, Özgür Çek, Marvin Bakalorz, Mix Diskerud, Mathieu Dossevi, Angelo Sagal, Veton Tusha, Muris Mesanovic, Ali Yavuz Kol, Hugo Rodallega.

Ankaragücü ile Denizlispor arasında yarın saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...