Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Eylül 2021 13:17 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Emre Akbaba Alanyaspor'da

Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'dan eski oyuncusu Emre Akbaba'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Emre Akbaba Alanyaspor'da
emre akbaba,galatasaray,alanyaspor,süper lig,transfer

Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'dan eski oyuncusu Emre Akbaba'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaray'dan transfer edilen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende bir yıllık sözleşmeye imza attı.

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, Alanyaspor'da şampiyonluklar yaşayan ve daha sonra Galatasaray'a transfer olan Emre Akbaba'yı bu sezon için kadrolarına kattıklarını söyledi.

Emre'nin hem milli takım hem de Galatasaray'da çok iyi bir başlangıç yaptığını anlatan Çavuşoğlu, "Maalesef şanssız sakatlıklar yaşadı. İnşallah bundan sonraki süreçte sakatlıklar yaşamaz." diye konuştu.

Transferde kolaylıklar sağladığı için Galatasaray'a teşekkür eden Çavuşoğlu, "Emre Akbaba'nın yeniden bir çıkış yapması lazım. Emre, bu çıkışı yine yakalayacak. Kendisinin hem milli takıma yükseleceğine hem de kulübüne iyi bir şekilde döneceğine inanıyorum. Yeniden Alanyaspor Kulübünü seçtiği için Emre'ye teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, yeni anlaşmanın hem Emre'ye hem de Alanyaspor'a hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...