Tgrt Haber
24 Ağustos 2021 18:56 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Fenerbahçe’de ayrılık netleşti: Mame Thiam Kayserispor ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen Mame Thiam, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe’de ayrılık netleşti: Mame Thiam Kayserispor ile sözleşme imzaladı
Mame Thiam,fenerbahçe,,kayserispor,

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezonlarda Kasımpaşa’dan bedelsiz bir şekilde transfer olan forvet oyuncusu Mame Thiam beklentilerin altında kaldı. Sarı-lacivertli forma giydiği dönemde beklenini veremeyen Thiam gol sorunları yaşayan Fenerbahçe’ye çözüm olmadı. Bunun üzerine Mame Thiam gönderilecek listesinde yer aldı. Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın göreve başlaması ile birlikte biletinin kesilmesi netleşen Mame Thiam, Portekizli teknik adamın gözüne bir türlü giremedi. Pereira'nın takımda düşünmediği ve yollarını ayırmak istediği isimler arasında yönetime iletilen Mame Thiam için Fenerbahçe gelecek olan teklifleri değerlendirmeye aldı.

SÜPER LİG’DE TALİBİ ÇOK

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden, Konyaspor, Altay, Göztepe ve Kayserispor gibi kulüplerin kadrosunda görmeyi çok istediği Mame Thiam transferinde belirsizlik sona erdi. Kayserispor, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Mame Thiam ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Transferle ilgili sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada ise "2020-2021 sezonunda Fenerbahçemizin formasını giyen Mame Baba Thiam Yukatel Kayserispor’a transfer olmuştur." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe’de ayrılık netleşti: Mame Thiam Kayserispor ile sözleşme imzaladı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...