Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2022 19:06 - Güncelleme : 26 Şubat 2022 20:15

İbrahim Çolak'tan altın madalya!

Milli sporcu İbrahim Çolak, Cottbus Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde altın madalya kazandı.

İbrahim Çolak'tan altın madalya!

Milli sporcu İbrahim Çolak, Cottbus Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde altın madalya kazandı.

Türkiye Cimnastik Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Almanya'nın Cottbus şehrinde düzenlenen şampiyonanın halka aleti finalinde İbrahim Çolak başarılı bir performans ortaya koydu.

İbrahim elde ettiği 14.733 puanla şampiyon olarak altın madalyanın sahibi oldu.

Halka aletinde finalde mücadele eden bir diğer milli sporcu Adem Asil ise 4. sırayı aldı.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Almanya’da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda halka aletinde altın madalya kazanan İbrahim Çolak’ı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “Almanya’nın Cottbus şehrinde düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası halka aleti finalinde 14.733 puanla altın madalya kazanan İbrahim Çolak’ı kutluyorum. Elde ettiği altın madalya ile bizleri bir kez daha gururlandıran İbrahim Çolak’ın başarılarının devamını diliyorum. Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nda Ay-yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında ve İstiklal Marşımızın dinletilmesinde emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...