Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2017 12:06 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:39

Kadın boksörlerimiz İtalya yolcusu

Türkiye Kadın Milli Boks Takımı, Büyük Kadınlar Avrupa Birliği Boks Şampiyonası’na katılmak üzere İtalya’ya gidiyor.

Kadın boksörlerimiz İtalya yolcusu
kadın boksör,,italya kadın boks

Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç, Cascia kentinin ev sahipliğinde yapılacak organizasyonun 4-13 Ağustos tarihlerinde düzenleneceğini belirterek, ülkemizin 6 sporcu ile temsil edileceğini açıkladı.
Millilerimizin şampiyona öncesi Türkiye Boks Federasyonu'nun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını tamamladığını hatırlatan Gözgeç, “Kadın Milli Takımı Sorumlu Antrenörü Cahit Süme hocamızın gözetiminde güzel bir hazırlık dönemi oldu. Dünya Şampiyonası ve asıl hedefimiz olan 2020 Olimpiyatları öncesinde bu tür organizasyonları oldukça önemsiyoruz. Hedefimiz mümkün olan en iyi sonuçlarla İtalya’dan dönmek” ifadelerini kullandı.
Organizasyonda Türkiye adına Ayşe Sağır (48 kg), Busenaz Çakıroğlu (51 kg), Sema Çalışkan (69 kg), Busenaz Sürmeneli (75 kg), Elif Güneri (81 kg) ve Şennur Demir (+81 kg) mücadele edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...