Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 14:22 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 16:05

Klasik Yay Karışık Milli Takımı, altın madalya kazandı

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan Klasik Yay Karışık Milli Takımı, altın madalya elde etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Klasik Yay Karışık Milli Takımı, altın madalya kazandı
,Yasemin Ecem Anagöz,Klasik Yay Karışık Milli Takımı,19. Akdeniz Oyunları,Cezayir,Mete Gazoz,okçuluk

Oran kentinde gerçekleştirilen oyunlarda okçuluk branşında klasik yay bireysel ve takım finalleri yapılıyor.

Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'den oluşan Klasik Yay Karışık Milli Takımı, finalde İtalya ile karşılaştı. Rakiplerini 5-3 yenen milli okçular, altın madalya kazandı.

23 yaşındaki Mete Gazoz, Tokyo 2020'de altın madalya kazanarak Türkiye'nin ilk kez yer aldığı okçuluk branşında tarih yazmıştı.

KADINLARDAN ALTIN MADALYA

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda, Yasemin Ecem Anagöz, Gülnaz Büşranur Coşkun ve Ezgi Başaran'dan oluşan Klasik Yay Kadın Milli Takımı, altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya milli oyunculara destek verdi.

Klasik Yay Karışık Milli Takımı, altın madalya kazandı

ERKEKLERDEN BRONZ MADALYA

Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda, Mete Gazoz, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve Samet Ak'tan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, bronz madalya kazandı.

Mete Gazoz, Muhammed Abdullah Yıldırmış ve Samet Ak'tan oluşan Klasik Yay Erkek Milli Takımı, İtalya ile karşılaştı. Rakiplerini 5-4 yenen milli okçular, bronz madalyanın sahibi oldu.

Klasik Yay Karışık Milli Takımı, altın madalya kazandı

Mete Gazoz'un kolundaki olimpiyat dövmesi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...