Tgrt Haber
18 Ocak 2022 10:52 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Konyaspor’dan Ahmet Çalık kararı: Bütün ücreti ailesine ödeyecek

Geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Ahmet Çalık’ın sözleşmede yer alan ücretini İttifak Holding Konyaspor, ailesine ödeme kararı aldı.

Konyaspor’dan Ahmet Çalık kararı: Bütün ücreti ailesine ödeyecek
Konyaspor,Ahmet Çalık

Şubat ayında yapmayı planladığı evlilik nedeniyle Ankara’ya nikah tarihi almaya gittiği sırada trafik kazası geçiren Konyasporlu milli futbolcu Ahmet Çalık 27 yaşında hayatını kaybetti.  Gözyaşları içerisinde toprağa verilen Ahmet Çalık’ın ölümü başta spor camiasını olmak üzere herkesi hüzne boğdu.

SEZON SONUNA KADAR OLAN ÜCRETİ AİLESİNE ÖDEYECEK

İttifak Holding Konyaspor, oyuncusu Ahmet Çalık’ın sözleşmede sezon sonuna kadar olan ücretini ailesine ödeme kararı aldı. 

AHMET ÇALIK KİMDİR?

Ankara doğumlu olan ve Gençlerbirliği alt yapısında yetişen Ahmet Çalık, bugüne kadar Gençlerbirliği ve Galatasaray'da forma giydi. Ardından 5 Ekim 2020 tarihinde de Konyaspor'a transfer oldu. Ahmet Çalık, 26 Aralık 2021 tarihinde de yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesini 3 yıllığına daha uzatmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...