Tgrt Haber
08 Aralık 2021 17:40 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Milli sporcu Şaziye Erdoğan'dan gururlandıran başarı: Dünya ikincisi oldu

Milli sporcu Şaziye Erdoğan, katıldığı Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandı. Üstün başarısıyla dünya ikincisi olan Erdoğan, 76 kilo ile gümüş, silkmede 93 kilo ve toplamda 169 kilo ile 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli sporcu Şaziye Erdoğan'dan gururlandıran başarı: Dünya ikincisi oldu
şaziye erdoğan,,halter,,dünya ikincisi,,şampiyona,

Milli sporcu Şaziye Erdoğan, Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda 1 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak dünya ikincisi olmaya hak kazandı.

Türkiye Halter Federasyonu Milli takım sporcuları Dünya Şampiyonasında başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Büyükler Dünya Halter Şampiyonası'nda Muammer Şahin’in ardından ikinci gün podyuma çıkan kadınlar 45 kilodaki milli sporcu Şaziye Erdoğan, koparmada 76 kilo ile gümüş, silkmede 93 kilo ve toplamda 169 kilo ile 2 bronz madalyanın sahibi oldu.

Milli sporcu Şaziye Erdoğan'dan gururlandıran başarı: Dünya ikincisi olduŞaziye Erdoğan, 3 madalya ile dünya ikincisi olmaya hak kazandı.

HALTER FEDERASYONU BAŞKANI'NDAN TEBRİK MESAJI

Erdoğan'ın elde ettiği başarıdan dolayı mutluluklarını dile getiren Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, ”Dünya şampiyonasında madalya almaya devam ediyoruz. İlk gün erkeklerde bronz madalya kazanan Muammer Şahin’in ardından Şaziye Erdoğan’ın üç madalya kazanması bizleri mutlu etti. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...