Tgrt Haber
03 Ocak 2022 00:02 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Paralarını alamayan Ofspor futbolcuları ‘Fesuphanallah’ dedi başkandan cevap gecikmedi

Ofspor’da ödemelerini alamayan futbolcular ‘Fesupanallah’ şarkısını çekerek gönderdiği video ile kulüp yönetime çağrıda bulundu. Kulüp ise futbolcularına sosyal medyadan Peaky Blinders dizisindeki bir sahneyle karşılık verdi.

Paralarını alamayan Ofspor futbolcuları ‘Fesuphanallah’ dedi başkandan cevap gecikmedi
Ofspor,borç,,para,,maaş,,Ofspor futbolcular,,Ofspor yönetim,,başkan,

TFF 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Ofspor’da ödeme zorluklarından dolayı futbolcular maaşlarını alamadı. Futbolcular yönetime ‘Fesupanallah’ şarkısının sözlerini değiştirerek çağrıda bulundu. Çektikleri videoda “Arkası gelmez ödemelerin bıktık illallah. Bize de bir gün peşinat yatar, yatar inşallah. Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla. Yok mu çaresi Başkan, fesupanallah” diyerek seslerini duyurmaya çalışan oyunculara yönetimden cevap gecikmedi.

Paralarını alamayan Ofspor futbolcuları ‘Fesuphanallah’ dedi başkandan cevap gecikmedi

“SİZ BİZİM EVLATLARIMSINIZ, ÖDEYECEĞİZ OĞLUM”

Kulübün resmi hesabı futbolcuların göndermesini de paylaşıp Peaky Blinders dizisindeki bir sahneye alt yazı ekleyip cevap verdi. Futbolculara, “Kimsenin lanet parası Ofsporum’da kalmadı. Niye kalsın ki? Sözlerimizi tuttuk. Paralar ödenecek. Ödeyeceğiz oğlum. Siz benim evlatlarımsınız” mesajı verildi. Kulüp Başkanı Olcay Saral ayrıca sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Borç Ofluyum diyen herkesindir! Elinde imkan olup da el vermekten imtina edenlere gelsin video” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...