Tgrt Haber
19 Eylül 2021 15:30 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Rizespor’da Emre Belözoğlu dönemi başlıyor! İmza atmaya çok yakın

5 haftada 1 puan alabilen Rizespor’da Bülent Uygun dönemi sona eriyor. Kötü gidişatın ardından Rizespor Bülent Uygun'la ayrılık kararı aldı. Yerine düşünülen ilk isim ise Emre Belözoğlu. Karadeniz ekibi resmi temaslara başladı. Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül'ün de ikna için devreye girdiği iddia edildi.

Rizespor’da Emre Belözoğlu dönemi başlıyor! İmza atmaya çok yakın
Rizespor,Süperlig,Emre Belözoğlu,Teknik Direktör

Süper Lig'de 2021-2022 sezonuna kötü bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, oynanan 5 maç sonrası 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi.

AYRILMA KARARI ALINDI

Çaykur Rizespor'un geçtiğimiz hafta sahasında Hatayspor'a 2-0 yenilmesinin ardından Bülent Uygun'un ayrılığı gündeme gelmiş ancak tecrübeli teknik adamın başkan Tahir Kıran ve yönetimle yaptığı görüşme sonrası hocayla 'şimdilik' devam kararı çıkmıştı. Bu hafta deplasmanda Adana Demirspor'a da 3-1 yenilen ve silik bir görüntü sergileyen Çaykur Rizespor'da Bülent Uygun'un bileti kesildi.

EMRE BELÖZOĞLU İLK ADAY

Karadeniz ekibinde yönetim yeni teknik direktör arayışlarına derhal başlarken listenin ilk sırasına Emre Belözoğlu'nun adı yazıldı. Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından milli takımla görüşen ancak anlaşma sağlanamayan Emre Belözoğlu ile resmi temaslara başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...