Tgrt Haber
20 Ocak 2022 17:08 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Galatasaray’daki Ryan Babel’e Eyüpspor talip oldu

Galatasaray’da bekleneni veremeyen Hollandalı yıldız Ryan Babel'e TFF 1. Lig'de zirveye oynayan Eyüpspor transfer teklifinde bulundu. Teknik direktör Domenech Torrent'in de Ryan Babel'i kadroda düşünmediği ortaya çıktı.

Galatasaray’daki Ryan Babel’e Eyüpspor talip oldu
Babel,Galatasaray,Eyüpspor,Umut Bulut

Süper Lig’de bu sezon istediğini elde edemeyen Galatasaray’da transfer çalışmaları hızla sürüyor. Takıma takviyeler gündemdeyken ayrılacak isimler de gün yüzüne çıkmaya başladı. Galatasaray’da performansı düşen Ryan Babel’in ayrılacağı iddia edildi.

EYÜPSPOR TALİP

Galatasaray'da gözden çıkarılan Hollandalı yıldız Ryan Babel'e TFF 1. Lig'de zirveye oynayan Eyüpspor transfer teklifinde bulundu. Kontratı sezon sonunda bitecek olan Ryan Babel’i Teknik direktör Domenech Torrent'in de kadroda düşünmediği öne sürüldü. 

Eyüpspor geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Erencan Yardımcı'yı 4 milyon 200 bin TL karşılığında renklerine bağlamıştı. Genç oyuncu, Ahmet Ildiz karşılığında Alanyaspor transfer olmuştu.

SÜPER LİG TECRÜBESİ OLAN İSİMLER VAR

Eflatun-sarılı takımın kadrosunda Umut Bulut, Bogdan Stancu, Cenk Ahmet Alkılıç, Zvonimir Kozulj, Ahmed Ildiz ve Strahil Popov gibi Süper Lig tecrübesi bulunan oyuncular yer alıyor. Sarı-kırmızılılarda istenmeyen adam ilan edilen 34 yaşındaki yıldızın sezon sonu kontratı bitiyor ancak yönetim, 'zararın neresinden dönülse kardır' düşüncesiyle hareket ediyor.

Galatasaray’daki Ryan Babel’e Eyüpspor talip oldu

1 GOL 1 ASİST

Sezon başında Falcao'da olduğu gibi hak edişinin bir kısmını ödeyerek Hollandalı futbolcuyu takımdan göndereceği öğrenildi. Babel bu sezon 25 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...