Tgrt Haber
04 Ocak 2022 13:35 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi Beşiktaş'ta koronavirüs alarmı

5 Ocak tarihinde Turkcell Süper Kupa finalinde Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta koronavirüs şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüpten konuya ilişkin açıklama geldi.

Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesi Beşiktaş'ta koronavirüs alarmı
Beşiktaş,koronavirüs,Antalyaspor

Tüm dünyada etkisini göstermeye devam eden koronavirüs ve varyantları delta ile omicron spor camiasını etkiliyor. 5 Ocak’ta Katar’ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile Turkcell Süper Kupa finalinde karşılaşacak Beşiktaş’tan kötü haber geldi.

Beşiktaş Kulübü’nde Süper Kupa maçı öncesi bir futbolcu ve bir teknik ekip çalışanının koronavirüs testi pozitif çıktı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın teknik ve idari heyeti ile sporcularına, yarın (5 Ocak) Katar’ın Doha kentinde Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacağımız Turkcell Süper Kupa finali öncesinde rutin Covid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde bir futbolcumuz ile bir teknik ekip çalışanımızda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ile teknik ekip çalışanımızın; takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır" denildi.

5 FUTBOLCU KADRO DIŞI BIRAKILMIŞTI

Dün Beşiktaş’ta 5 futbolcunun kadrodan çıkarıldığı açıklanmıştı. Necip Uysal, Can Bozdoğan, Güven Yalçın, Salih Uçan ve Serdar Saatçı, üst solunum sebebiyle kamp kadrosuna alınmadı. Ayrıca Oğuzhan Özyakup’un da koronavirüse yakalandığı bildirilmişti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...