Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ocak 2022 12:40 - Güncelleme : 03 Şubat 2022 19:34

Vida transferi için Trabzonspor ve Beşiktaş’tan açıklama

Beşiktaş’ın stoperi Vida’nın Trabzonspor’a transfer olacağı haberleri sonrası iki kulüpten açıklama geldi. Beşiktaş Vida ile transfer görüşmelerini gerçekleştirdiğini açıkladı.

Vida transferi için Trabzonspor ve Beşiktaş’tan açıklama
Beşiktaş,Trabzonspor,Vida

Süper Lig’de lider Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili ekip şampiyonluk yolunda önemli bir hamle yaparak Visca’yı kadrosuna katmıştı. Stoper mevkisi için çalışma yapan Trabzonspor’un Beşiktaş’tan Domagoj Vida’yı transfer edeceği iddia edilmişti. Beşiktaş’ın Vida’yı Trabzonspor’a önerdiği, Ahmet Nur Çebi'nin Ahmet Ağaoğlu'na, "'Her türlü kolaylığı sağlarız" dediği iddia edilen haber hakkında yalanlama geldi.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Siyah beyazlılar, Vida'nın ile sözleşme yenileme görüşmelerinin devam ettiğini duyurdu. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızın oyuncusu Domagoj Vida'yı Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin Trabzonspor'a kiralayabileceklerini dile getirdiğini ancak Trabzonspor'un bu transfere sıcak bakmadığı şeklindeki Milliyet Express'de imzasız yayımlanan haber tamamen hayal ürünüdür. Belli çevreler tarafından kasıtlı ve art niyetle yapıldığını düşündüğümüz bu haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Öte yandan Kulübümüz ile Domagoj Vida arasında görüşmeler devam etmektedir. Camiamızdan ve taraftarlarımızdan, kurumsal iletişim araçlarımızdan bir açıklama yapılmadıkça, bu ve benzeri sözde haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." ifadeleri yer aldı.

TRABZONSPOR: GÖRÜŞME OLMADI

Transfer iddiaları üzerine bir açıklamada Trabzonspor'dan geldi. Bordo-Mavili Kulübün açıklamasında, "Bugün çeşitli basın yayın organlarında yer alan ve kulübümüzün Beşiktaş JK'nın oyuncusu Domagoj Vida ile ilgilendiğine dair haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu'nun Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi'yle konuya ilişkin herhangi bir görüşmesi olmamıştır." ifadelerine yer verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...