Tgrt Haber
22 Mart 2016 13:30

Brüksel'deki saldırıyı DAEŞ üstlendi

Belçika'nın Brüksel kentinde gerçekleşen 3 patlamayı terör örgütü DAEŞ üstlendi.

Brüksel'deki saldırıyı DAEŞ üstlendi
brüksel, deaş, örgüt,

DAEŞ'e yakın Amak Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre Brüksel'de havaalanı ve metroda gerçekleştirilen ve 30'dan fazla kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını DAEŞ üstlendi.
Terör örgütü adına yapılan açıklamada saldırıyla ilgili detaylara yer verilmezken, bu tür patlamaların devam edeceği tehdidi yer aldı.
BELÇİKA'NIN BAŞKENTİ BRÜKSEL GÜNE PATLAMAYLA UYANDI
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki uluslararası havalimanında yaşanan çifte patlama, bölgede büyük paniğe neden oldu. Canlı bomba saldırısının neden olduğu patlamalarda en az 13 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi ağır yaralandı. Havalimanındaki saldırının ardından Brüksel'deki Maelbeek metro istasyonunda da bomba patladı. Belçika televizyonu, bu patlamada ise 15 kişinin yaşamını yitirdiğini, 55 kişinin de yaralandığını bildirdi. Kentteki tüm otobüs, tramvay ve metro seferleri durduruldu. Halka "Evlerinizden çıkmayın" uyarısı yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...