Tgrt Haber
15 Nisan 2014 08:16

7 bebeğini öldürüp evinde sakladı

ABD’nin Utah eyaletinde Megan Huntsman isimli 39 yaşındaki kadın, eski yaşadığı evin garajında ayrı ayrı karton kutulara koyulmuş yedi bebek cesedinin bulunması sonrasında tutuklandı.

7 bebeğini öldürüp evinde sakladı
abd,utah eyaleti,megan huntsman,garaj,

Olay, Huntsman’ın, Utah’ın Pleasant Grove kentindeki evin sahibi olan eski kocası Darren West’in, hapishaneden çıktıktan sonra eve dönerek garajı temizlemek istemesi sonrasında ortaya çıktı. Garajdaki bir kutuyu açıp içinde ölü bir bebeği bulan West, polisi arayarak ihbarda bulundu. Polisin araştırmaları sonucu farklı kutulara koyulmuş 6 bebek cesedi daha bulunmasının ardından 2011 yılında evden taşınan Megan Huntsman tutuklandı.Kadının, son 10 yıl içerisinde doğurduğu bebekleri boğarak öldürdüğü, eski koca Darren West’in ise bebeklerin ölümüyle ilgili herhangi bir bilgisinin olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...