Tgrt Haber
18 Temmuz 2014 21:26

İsrail bombardımanı iftar vakti arttırdı

İsrail topçu birlikleri, Gazze'nin doğusundaki sınır bölgelerini yoğun bombardıma tuttu, saldırılarda ölü ve yaralılar var.

İsrail bombardımanı iftar vakti arttırdı
İsrail, filistin, gazze, hamas, fetih, Ortadoğu haberleri, Ortadoğu,

İsrail Gazze’ye karadan girdiği dün akşamdan beri 30 Filistinliyi daha öldürdü. Ölü sayısı 274'e yükseldi. İsrail hükümeti kara harekatını genişletme tehdidi savurdu. İsrail askerlerinin Hamas savaşçılarının kullandığı tünelleri de hedef aldığı aktarılırken, İsrail 18 bin yedek askeri daha göreve çağırdı. İsrail ordusundaki asker sayısı 65 bine yükselirken, Netanyahu hükümeti Gazze'ye kara harekatının genişleyebileceğinin sinyallerini verdi. Netanyahu, harekatın 'zaman odaklı değil, hedef odaklı' olduğunu açıkladı.
Kara harekatı başlayalı 30 kişi öldü
Kara harekatının başladığı gece yarısından beri İsrail ateşinde ölenlerin sayısı 30’a yükseldi. Ölenler arasında 3 çocuk ile 5 aylık bir bebek de bulunuyor. 11 günlük İsrail saldırılarında Gazze’de ölenlerin sayısı 274 oldu. 8 Temmuz’dan beri İsrail tarafındaysa 1 sivil ve 1 asker öldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...