Tgrt Haber
22 Ağustos 2014 18:26

Erdoğan ve Davutoğlu'nun ilk ödülleri Kosova'dan

Kosova Cumhuriyeti'nin tek Türk belediyesi Mamuşa Belediyesi, Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'a, yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'na ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rifat Sait'e Türk Dünyası Hizmet Ödülü verecek.

Erdoğan ve Davutoğlu'nun ilk ödülleri Kosova'dan
erdoğan, davutoğlu, ödülü,

Kosova Cumhuriyeti'nin tek Türk belediyesi olan ve Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın fahri hemşehrisi olduğu Mamuşa Belediyesi, Erdoğan'a, yeni Başbakan adayı Ahmet Davutoğlu'na ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rifat Sait'e Türk Dünyası Hizmet Ödülü verecek. Mamuşa Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen 'Domates Festivali' kapsamında ödüller Belediye Başkanı Arif Bütüç tarafından verilecek. 22 Ağustos tarihinde başlayacak olan ve üç gün sürecek olan festival kapsamında değişik etkinlikler düzenlenecek. Festivalde bu yıl ilk defa Mamuşa Belediyesi tarafından 2014 Türk Dünyası Hizmet Ödülü sahipleri belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...