Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Kasım 2014 16:11

IŞİD YPG'lileri böyle vurdu

SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD militanlarının havanlı saldırısına hedef olan 2 YPG’liden 1’i öldü, diğeri yaralandı. YPG’lilerin hedef olduğu IŞİD saldırısı Türkiye sınırından saniye saniye izlendi.

IŞİD YPG'lileri böyle vurdu
ışid, ypg, suriye, kobani,

Çatışmaların sürdüğü Kobani'de, saat 14.15 sıralarında Türkiye sınırına yakın bir noktada bulunan 2 YPG'liyi hedef alan IŞİD militanları havanlarla saldırdı. Birkaç havan atışının ardından IŞİD militanlarının son havan atışında Türkiye sınırına yakın noktadaki tren hattı kenarında bulunan 2 YPG'li hedef oldu. Havanın patlamasıyla 2 YPG'li oldukları yere yığılırken, bunu gören arkadaşları da o bölgeye yöneldi. 3 YPG'li koşarak gittikleri arkadaşlarından birinin öldüğünü, diğerinin de yaralandığını fark etti. Ölen YPG'li arkadaşları tarafından karga tulumba daha güvenli görülen bir noktaya taşınırken, yaralı YPG'li de yine aynı yöntemle taşınarak saldırıya uğradıkları yerden uzaklaştırıldı. Burada ölen YPG'linin üzerine battaniye örtülürken, yaralı YPG'liyi de arkadaşlarının ilk yardım yaptığı görüldü. Kameralara da yansıyan bu olayın ardından Kobani'deki çatışmalar yoğunlaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...