Tgrt Haber
05 Kasım 2014 21:39

Obama'dan kritik açıklama, 'ABD halkı beni sorumlu tutuyor'

ABD Başkanı Barack Obama ara seçimler sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. ABD'deki seçim sonuçlarına ilişkin konuşan Obama, "ABD halkı bir mesaj verdi, kendileri kadar çalışkan insanlar istiyorlar" dedi.

Obama'dan kritik açıklama, 'ABD halkı beni sorumlu tutuyor'
ABD Başkanı Barack Obama, ara seçimler, ABD seçimler, Ebola, ABD asgari ücret,

Obama'nın açıklamalarından öne çıkan satır başları; Elimden geldiği kadar işimi iyi yapmaya söz veriyorum. Şirketlerin ABD'de daha fazla istihdam açmasını sağlayacağız. Gençler için erken eğitim konusunda daha fazla adım atılması gerektiğini düşünüyorum. Asgari ücrette de ulusal düzeyde bir artırıma gidilmesi gerektiği ortada.Sağlık alanında ve Ebola ile mücadele konusunda gerekli adımlar atılacak.
"ABD HALKI BENİ SORUMLU TUTUYOR"
Gelecek konusunda iyimserim, ABD'lilerin kararlı olmalarını istiyorum. ABD halkı bu sistemin çok iyi çalışmadığına inanıyor ve Başkan olarak bundan beni sorumlu tutuyor. Hükümetin ABD halkına verdiği hizmetler konusunda neler yapabileceğimizi her gün düşünüyorum.Cumhuriyetçiler iyi bir gece geçirdiler ve ben de elimi uzatmak istiyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...