Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Kasım 2014 13:37

İngiltere'de inanılmaz vahşet! Kız arkadaşının yüzünü yerken yakalandı

İngiltere'de meydana gelen olayda Matthwe Willians adındaki kişi, polis tarafından 22 yaşındaki kız arkadaşının yüzünü yerken bulundu.

İngiltere'de inanılmaz vahşet! Kız arkadaşının yüzünü yerken yakalandı
ingiltere, Matthwe Willians,

İngiltere'nin Güney Wales bölgesinde bir kasabada Matthwe Willians (34) adındaki kişi, 22 yaşındaki kız arkadaşının yüzünü yerken bulundu. Polisler tarafından elektroşok verilerek bayıltılan zanlı yaşamını yitirdi.Korkunç olay, İngiltere'nin Güney Wales bölgesinde bir otelde meydana geldi. Kokainli haldeyken kız arkadaşını Hannibal filmini aratmayacak şekilde öldüren adam polis tarafınadn elektroşokla etkisiz hale getirildikten sonra öldü. 34 yaşında kimliği polis tarafından verilmeyen ama yerel halk tarafından adının Matthew Williams olduğu belirtilen adam, 22 yaşındaki kurbanının gözlerini canlı canlı yedi.Görgü tanıkları, adamın kokainin etkisi altında cinayeti işlediğini öne sürdü.Otelin çok yakınında yaşayan Lyn Beasley ifadesinde, 'Kadına tam bir hannibal Lecter gibi yaklaştı. Kızın bir gözünü ve suratının yarısını yedi' dedi ve 'daha hapisten yeni çıkmıştı ve kokain kullanıyordu' diye de ekledi.Bir başka görgü tanığı olan Jill Edwards de 'Güvenlik ona odaya kadın almaması gerektiğini söylemişti daha sonra kapısını çaldılar açmayınca içeri girdiler ve kızın suratını yerken yakaladılar' diye konuştu.  
Odaya girdiğinde korkunç manzarayla karşılaşan polis, elektroşokla müdahale ettiği zanlıyı öldürdü. Williams, iki hafta önce arkadaşına saldırdığından dolayı girdiği hapisten yeni çıkmıştı. Cesetler üzerindeki incelemeler önümüzdeki iki gün içinde yapılacak.(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...