Tgrt Haber
15 Kasım 2014 13:41

Bilim dünyasını şaşırtan olay! Fil başlı köpek yavrusu doğdu

Güney Amerika ülkelerinden Arjantin'de bilim dünyasını şaşırtan bir doğum gerçekleşti. Arjantin'de kafası file benzeyen bir köpek yavrusu dünyaya geldi.

Bilim dünyasını şaşırtan olay! Fil başlı köpek yavrusu doğdu
bilim,tarım,Arjantin,Amerika,Güney Amerika,köpek,sağlık,fil,benzeyen,Dünyaya, köpek,

Arjantin'de bir çiftçinin sahip olduğu köpek, doğumda 11 yavru dünyaya getirdi. Dünyaya gözlerini açan yavrulardan bir tanesi ise, çiftçiyi şoke etti. Gövde köpek yavrusuna, kafası ise bir file benziyordu. Köpeğin "fil başlı" yavru doğurduğu haberinin kulaktan kulağa yayılması sonrası çiftçinin evinde izdiham yaşandı. "Fil başlı" köpek yavrusunu görüntülemek isteyen yüzlerce kişi doğum yerine akın etti. "Yarı köpek, yarı fil" şeklinde doğan köpek yavrusunun sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor. Veterinere götürülen yavru, sağlık ekipleri tarafından tedavi ediliyor. Köpek yavrusunun iki haftadan fazla yaşayamacağı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...