Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2014 17:04

Davutoğlu Yunanistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı'yla görüştü

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Yunanistan'ın başkenti Atina'ya giden Başbakan Ahmet Davutoğlu Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulyas ve Başbakan Antonis Samaras ile bir araya geldi.

Davutoğlu Yunanistan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı'yla görüştü
başbakan ahmet davutoğlu, yunanistan, başbakan,

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak Atina Eleftherios Venizelos Uluslararası Havalimanı'na saat 15:30'da indi. Başbakanın gelişinden önce havalimanında geniş güvenlik önlemleri alındı. Başbakan Davutoğlu'nun Atina'da kullanacağı makam aracı dahil tüm araçlar eğitimli köpekler tarafından arandı, motorları da kontrolden geçirildi. Başbakanı taşıyan TUR adlı özel uçak iniş yapıp VİP Apronuna yanaşırken Güney Kıbrıs Rum Kesimine ait özel bir uçağın havalimanına iniş yapması dikkat çekti. Kırmızı halı döşendikten ve Başbakana eşlik eden bakanlar uçaktan indikten sonra Davutoğlu merdivenlerden tek başına indi. Başbakan Davutoğlu'nu Yunanistan Kamu Düzeni Bakanı Vassilios Kikilias tarafından polis tören kıtası eşliğinde karşılandı. Başbakan Davutoğlu havalimanından Yunanistan Cumhurbaşkanı Karolos Papulias ile görüşmek için Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na hareket etti.

Davutoğlu daha sonra Yunanistan Cumhurbaşkanı'nın ardından Başbakan Antonis Samaras ile görüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...