Tgrt Haber
14 Mart 2015 10:08

Putin'in bir kızı olduğu iddia edildi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sevgilisi Alina Kabayev'den bir kızı olduğu iddia edildi.

Putin'in bir kızı olduğu iddia edildi
Rusya,sağlık,İsviçre,Kazakistan,Vladimir Putin, putin baba, rusya,

Geçtiğimiz günlerde randevularını iptal ederek birkaç gün ortadan kaybolan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in baba olduğu ileri sürüldü. İsviçre basınında yer alan haberlere göre, Rusya Devlet Başkanı Putin'in 32 yaşındaki atlet sevgilisi Alina Kabayeva bir bebek dünyaya getirdi.
İsviçre'nin en büyük gazetelerinden "Blick" Putin'in kız arkadaşı Alina Kabayeva'nın İsviçre'nin Tessin kentinde bir hastanede doğum yaptığını iddia etti. Putin'in aniden ortadan kaybolmasını sevgilisinin doğum yapmasına bağlayan Blick, "Putin, gizlice Kabayeva'yı ziyaret etti mi?" sorusunu yöneltti.
'KIZ ÇOCUK DÜNYAYA GETİRDİ'
İsviçre'nin saygın gazetelerinden "Neue Züricher Zeitung" da, Putin'in sevgilisi Alina Kabayeva'nın doğum yaptığı hastanenin ismini verdi.
Haberini Clinica Sant'Anna hastanesindeki bir sağlık çalışanına dayandıran Neue Züricher Zeitung, Alina Kabayeva'nın bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini yazdı.
Günlerdir ortadan kayboyan Putin bugün kamuoyunun karşısına çıktı ve Rus televizyonları için bol bol görüntü verdi.
BUGÜN ORTAYA ÇIKTI
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son olarak geçtiğimiz çarşamba günü Kazakistan'a yapmayı planladığı bir ziyareti iptal etmişti.
Putin bugün ise Rus hukukunun en üst düzey ismi olan Vjatşeslav Lebedev'i Novo Ogarjovo'daki Devlet Başkanlığı Sarayı'nda kabul etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...