Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2014 11:57

Bu hafta 7 film vizyona girecek

Yönetmen Spike Jonze'un, Altın Küre'den "En iyi Senaryo", Amerikan Film Enstitüsü'nden (AFI) "En İyi Film" ödülleri kazanan uzun metrajlı filmi "Aşk", izleyici ile buluşuyor.

Bu hafta 7 film vizyona girecek
Bu hafta 7 film vizyona girecek, sinemalarda bu hafta, bu hafta kaç film gösterime girecek, kaç film gösterimde,

Bu hafta 2'si yerli 7 film vizyona girecek. Ödüllü yönetmen Spike Jonze'un, Altın Küre'den "En iyi Senaryo", Amerikan Film Enstitüsü'nden (AFI) "En İyi Film" ödülleri kazanan uzun metrajlı filmi "Aşk", izleyici ile buluşuyor. Yalnızlık sıkıntısı çeken bir yazarın dram ve komediyle yoğrulan öyküsünü beyaz perdeye taşıyan filmin başrolünde Joaquin Phoenix yer alırken, Scarlett Johansson da gizemli bilgisayar uygulamasına sesiyle hayat veriyor. Vampir filmi hayranları tarafından merakla beklenen "Vampir Akademisi" filmi, 35 ülkede çok satanlar listesinde uzun süre yerini koruyan altılı seri "Vampir Akademisi"nin sinemaya uyarlanan ilk bölümü. Tüm dünyada 14 Şubat'ta vizyona girecek olan filmin sonraki bölümlerinin de 14 Şubat tarihlerinde vizyona girmesi planlanıyor.  
"Harry Potter" ve "Alacakaranlık" serilerinden sonra büyük beğeni toplaması beklenen filmin yönetmen koltuğunda Mark Waters oturuyor. Zoey Deutch, Lucy Fry ve Sarah Hyland gibi oyuncuların rol aldığı film, Aziz Vladimir Akademisi'nde öğrenim gören yarı vampir, yarı insan Rose Hathaway ile genç vampirlerin yaşadıkları büyüme sürecini anlatıyor.  
Koray Baliç'in yönetmenliğini yaptığı "Balayı" filminde, Seda Tosun, Emre Kılıç ve Bertan Ceylan gibi oyuncular rol alıyor. Gerilimsevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen filmin konusu şöyle: "Ülkenin en zengin iş adamlarından biri olan Uğur, çok ünlü bir oyuncu olan eşi Gül'ü, sürpriz balayı için Kaleköy'e götürür. Uğur, Gül'le baş başa kalmak için ise köylüleri köyden göndermiştir. Balayından bir hafta önce tanışıp, yıldırım nikahı ile evlenen çift, günler geçtikçe ilişkileri ile ilgili bir hesaplaşmanın içine girerler. Uğur'a göre Gül, dilinin altında bir bakla saklıyor gibidir. Zaman geçtikçe çiftin arasındaki bu gerilimli durum çözülmez ve Uğur bu saklı olanı ortaya çıkardığında kıyamet kopar."  Kerem Deren'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Bi Küçük Eylül Meselesi"nin başrollerini Farah Zeynep Abdullah ile Engin Akyürek paylaşıyor. Bozcaada'nın büyüleyici atmosferinde geçen çarpıcı bir aşk hikayesini beyaz perdeye taşıyan film, ezber bozan kurgusuyla sinemaseverleri şaşırtacak. Film, İstanbul'un en popüler semtlerinden birinde yetişmiş Eylül ile Bozcaada'nın huzurlu ve sakin ortamında kendi halinde yaşayan Tekin'in tesadüflerle başlayan sıra dışı birlikteliklerini konu alıyor.  
Jose Padilha'nın yönetmenliğini yaptığı "RoboCop"un oyuncu kadrosunda, Joel Kinnaman, Gary Oldman ve Michael Keaton dikkat çekiyor.  Bilimkurgu sevenlerin ilgisini çekmesi beklenen filmin konusu, şöyle:
"2028 yılında, robot teknolojisinde dünya lideri olan OmniCorp, her şehirde bir RoboCop hayal etmektedir ve programın başarılı olması için engel tanımayacaktır. Fakat o makinenin içinde, hala adalet için savaşan bir insan vardır." Başrollerde Tom Hiddleston ile Tilda Swinton'ın yer aldığı "Sadece Aşıklar Hayatta Kalır"ın yönetmenliği ve senaryosu Amerikan bağımsız sinemasının başarılı ismi Jim Jarmusch'a ait.  Mia Wasikowska, John Hurt ve Anton Yelchin gibi önemli isimlerin de rol aldığı filmde, çok bilinmeyen genelde yeraltı camiasının tanıdığı bir müzisyen olan vampir Adam ile kendisi gibi vampir olan sevgilisi Eve'in tükenmeyen aşkları ve Eve'in küçük kız kardeşi Ava'nın bu aşkı sekteye uğratması konu alınıyor. "Sonsuz Aşk"ın başrollerini genç oyuncular Alex Pettyfer ve Gabriella Wilde paylaşıyor. Shana Feste'in yönetmenliğini yaptığı film, David ve Jade isimli iki gencin, sınırları zorlayan aşk hikayesini, aşklarına sahip çıkmak uğruna yaşadıkları sıkıntıları ve karşılarına çıkan engelleri anlatıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...