Tgrt Haber
27 Ekim 2015 03:25

Suudi Arabistan'daki saldırıyı DAİŞ üstlendi

Suudi Arabistan'ın Necran kentinde bir camide düzenlenen saldırının terör örgütü DAİŞ tarafından üstlenildiği bildirildi.

Suudi Arabistan'daki saldırıyı DAİŞ üstlendi
Suudi Arabistan, saldırı, daiş,

 Terör örgütü DAİŞ mensubu olduğu belirtilen bir kişi, sosyal paylaşım sitesindeki hesabında, Ebu İshak el-Hicazi isimli eylemcinin Necran'ın Ed-Dahza Mahallesi'ndeki camide, üzerindeki bombayı patlattığını ifade etti. Örgüt militanı, olayda bir kişinin öldüğünü, onlarca kişinin yaralandığını belirtti. Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Necran kentinde camiyi hedef alan bombalı saldırısında bir kişinin öldüğünü, onlarca kişinin yaralandığını açıklamıştı. Bakanlık, eylemcinin kimliğine ilişkin henüz açıklama yapmadı. Yaklaşık on gün önce Şii nüfusun çoğunlukta olduğu Katif vilayetinin Hüseyniye bölgesinde meydana gelen ve 5 kişinin ölümü, 9 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın sorumluluğunu da terör örgütü DAİŞ üstlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...