Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2015 14:09

'Teröristleri uçaktan aşağı atalım'

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, terörle mücadeleyle ilgili oldukça sıradışı bir açıklama yaptı. Kadirov'un çözüm önerisi 'Teröristleri insansız hava araçlarından aşağı atalım' şeklinde oldu.

'Teröristleri uçaktan aşağı atalım'
Rusya,Ramazan,Instagram,Çeçenistan,Ramazan Kadirov,

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, terörle mücadeleyle ilgili sıra dışı bir açıklamada bulundu. Kadirov, ‘teröristlerin insansız hava araçlarından aşağı atılmasını’ önerdi. Russia Today’in haberine göre, yakalanan ‘teröristlerin’ nerede ve nasıl öldürüldüğünün detaylı bir şekilde yayınlanması gerektiğini savunan Kadirov, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Teröristler yakalandığında, İblis Devleti’ne hava operasyonu düzenleyen insansız hava araçlarından atılmalı” ifadesini kullandı.  
IŞİD’i ‘İblis Devleti’ sözleriyle nitelendiren Kadirov, Rusya ve Çeçenistan halkına terörle mücadele çağrısında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...