Tgrt Haber
22 Haziran 2021 13:31

107 yaşındaki kadın uzun hayatının sırrını açıkladı

İngiltere'de bir kadın 107. yaşını pasta, balon ve çayla kutladı. 1914 doğumlu Renee Glover, yeni yaşında uzun hayatının sırrını da verdi, herkesi şaşırttı.

107 yaşındaki kadın uzun hayatının sırrını açıkladı
ingiltere,çay

İngiltere Darlington'da yaşayan Renee Glover 21 Haziran 1914'te doğdu ve bugün doğum gününü pasta, balon ve çayla kutladı. 107 yaşındaki kadın, grip salgını, koronavirüs pandemisiyle beraber iki de dünya savaşı gördü. Chronicle Live raporlarına göre Darlington'da yaşayan en yaşlı kadın olduğuna inanılıyor.

''UZUN HAYATININ SIRRI ÇAY''

51 yaşındaki torunu Sarah Renwick, "Nana günde 13 bardak çay içiyor ve uzun hayatının sırrının bu olduğunu söylüyor. Bunun genetik olduğunu düşünüyoruz, ancak o çay fincanları olduğunu söylüyor" dedi. Renee, ablası Nancy ve ebeveynleri Frank ve Ethel Carruthers ile birlikte Durham, Frosterley'de büyüdü.

Renee'nin babası polisti ve annesi hemşire olarak çalıştı. Renee 19 yaşındayken yerel bir yemek dükkanında asistan olarak çalışırken Edwin Glover ile tanıştıktan sonra evlendi ve Edwin Glover otobüs şoförüydü. İkinci Dünya Savaşı sırasında, Renee, işçilerin "Aycliffe Melekleri" olarak bilindiği Newton Aycliffe'deki Kraliyet Yönetmelik Fabrikasında mühimmattan sorumluydu.

Şimdi beş yıldır yaşadığı Darlington'daki Wilton House bakım evinde çalışanlar ve sakinler tarafından "Kraliçe" olarak biliniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...