Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2021 09:55

123 gün elleri kelepçeli yaşadılar sonuç hüsran oldu

Ukraynalı bir çift, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Ayrılmamak için 123 gün boyunca kelepçeyle yaşayan çiftin kararı herkesi şaşırttı.

123 gün elleri kelepçeli yaşadılar sonuç hüsran oldu
ukrayna,kelepçeli çift,sosyal medya

Ukraynalı Alexandr Kudlay ve Viktoria Pustovitova, sosyal medyaya damga vurdu. İlişkileri bir küs bir barışık devam eden ikili, son olarak ayrılmamak için ellerini birbirlerine kelepçeledi. İkili, bu kararı geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde aldı. İkili, bu kararlarını da sosyal medya hesaplarından duyurdular. Bu deneyleri sırasında ise her şeyi beraber yapmak zorunda kaldılar ve kelepçe nedeniyle 123 gün boyunca birbirlerinden hiç ayrılmadılar.

123 gün elleri kelepçeli yaşadılar sonuç hüsran oldu

Kelepçe fikrine Viktoria ilk başta sıcak bakmasa da erkek arkadaşının fikrini reddetmedi. Uluslararası haber ajansı Reuuters'a konuşan çiftten Viktoria, ''Bence bizim için, diğer Ukraynalı çiftler ve yurt dışındaki çiftler için yaptıklarımızı tekrarlamamak iyi bir ders olacak" dedi. Viktoria en çok özlediği şeyin kişisel alan olduğunu, ancak erkek arkadaşının birbirlerine zincirliyken ona yeterince ilgi göstermediğini de hissettiğini söyledi. Viktoria, hislerini şu sözlerle anlattı:

"Her gün birlikteydik. Sürekli birlikte olmamıza rağmen Alexandr'dan hiç ilgi görmedim. 'Seni özledim'  demedi, bunu duymak isterdim.''

Ayrıca Viktoria, ilişkiyi kurtarmak için umutsuzca önlemlere başvurduğuna pişman olmadığını, kelepçelerin "aynı fikirde olmayan insanlar" olmadığını anlamasına yardımcı olduğunu da sözlerine ekledi.

123 gün elleri kelepçeli yaşadılar sonuç hüsran oldu

''TAMAMEN FARKLIYIZ''

Alexandr ise ''Aynı dalga boyunda değiliz, tamamen farklıyız'' açıklamasını yaptı.

Çift, kelepçeleri çevrimiçi bir açık artırmada satmayı ve paranın bir kısmını hayır kurumlarına bağışlamayı planlıyor.

Ukrayna TV haber kanalları önünde ve Ukrayna rekor defterinden bir temsilci, dünyada hiçbir çiftin benzer bir yöntemi denemediklerini söyledi.

Öte yandan binlerce sosyal medya kullanıcısı, Instagram'daki son fotoğrafları, çiftin ayrı dururken aynı yere baktıklarını gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...