Tgrt Haber
08 May 2021 16:03

125 milyon dolarlık ev kimde kalacak?

Bill ve Melinda Gates çifti 27 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı almıştı. Çift boşanmaları kadar mal varlıklarıyla da konuşulmaya devam ediyor. Gündemde bu kez milyon dolarlık göl evi var…

125 milyon dolarlık ev kimde kalacak?
bill gates,,melinda gates,

Ünlü İş Adamı Bill Gates 27 yıllık eşi Melinda Gates’ten boşanacağını duyurmuştu.

Karar sonrası milyar dolarlık boşanma davası için düğmeye basıldı. Çift ayrılıklarından daha çok mal varlıklarıyla konuşulmaya başlandı.

Şimdi de çiftin Xanadu 2.0 adı verilen 125 milyon dolarlık göl evinin kimde kalacağı merak konusu oldu Gates çiftinin milyonlarca dolar değerinde beş farklı evi bulunuyor. Bunlar arasında en çok öne çıkan Washington’daki 125 milyon dolarlık Xanadu 2.0 mansion göl evi.

125 milyon dolarlık ev kimde kalacak?

6 bin metrekarelik ev, çiftin kurduğu Bill ve Melinda Gates Vakfı’nın merkezi konumunda. 1988 yılında 2 milyon dolara satın alındı 7 yıllık bir inşa sürecinin ardından 63 milyon dolar harcanarak adeta yeniden inşa edildi. Kalabalık etkinlikler düzenlemek için evde 200 metrekarelik bir resepsiyon salonu da mevcut. 150 kişinin aynı anda yemek yiyebildiği salonda 200 kişilik kokteyl partileri verilebiliyor.

125 milyon dolarlık ev kimde kalacak?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...