Tgrt Haber
26 Ocak 2014 22:16

16 Yaşındaki lise öğrencisi banka soydu

Bavyera Eyaleti'nde Bad Füssing-Würding'de 16 yaşındaki lise öğrencisi oyuncak bir silahla bir banka şubesini soyarak, bisikletle kaçtı.

16 Yaşındaki lise öğrencisi  banka soydu
bavyera eyaleti, Bad Füssing, Würding, banka soygunu,

Polis çocuğu Avusturya sınırında yakaladı. Polis 16 yaşındaki lise öğrencisinin dün Bad Füssing-Würding'de bir banka şubesine gelerek elindeki oyuncak silahla çalışanları tehdit ettiğini açıkladı. Çalışanlar bir banka çalışanına silahını doğrultan soyguncuya parayı vermeyi kabul etti. Bankayı hızla terkeden soyguncu kapı önündeki bisikletiyle kaçmayı başardı. Olay yerindeki bir görgü tanığı soyguncuyu otomobiliyle takip etti. Ancak kısa bir süre sonra soyguncu gözden kayboldu. Bavyera polisinin arama çalışmaları kısa sürede netice verdi. Polis genç soyguncuyu Avusturya sınırında yakaladı. Soyguncunun polise direnmeden teslim oldugu açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...