Tgrt Haber
17 May 2022 17:34 - Güncelleme : 17 May 2022 17:50

17 yaşında aniden kayboldu! Acı gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı!

Tatildeyken aniden ortadan kaybolan Brittanee Drexel ile ilgili gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: Milliyet
17 yaşında aniden kayboldu!  Acı gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı!
Cinayet,Brittanee Drexel

Yıllar süren soruşturma ve arama çalışmaları sonuç verdi. 13 yıl sonra ulaşılan gerçek ise tam anlamıyla tüyler ürpertti. 22 Nisan 2009'da, Brittanee Drexel, bir grup arkadaşıyla Güney Carolina'daki Myrtle Beach'e gitti. 25 Nisan'da Drexel, yaklaşık 4 kilometre uzaklıktaki Blue Water Resort'ta bir arkadaşıyla buluşmak için bulunduğu ortamdan ayrıldı. Drexel en son akşam 9'dan kısa bir süre önce, otelin güvenlik kamerasında görüldü. 25 Nisan 2009'da Blue Water Resort'tan ayrıldı. Erkek arkadaşına mesaj attı ve Bar Harbor Oteli'ne geri döneceğini söyledi. Ancak 17 yaşındaki genç kızdan bir daha haber alınamadı.

TRAFİK CEZASI ELE VERDİ

Brittanee Drexel'i ilk arama çalışması 26 Nisan'da başladı. O gün, kayıtlı bir seks suçlusu olan Raymond Moody'ye, Myrtle Beach'e yaklaşık 8 mil uzaklıktaki Surfside Beach'te bir trafik cezası verildi. Moody, daha sonra sorguya çekildiğinde o sırada şehir dışında olduğunu iddia edecekti. Ancak aldığı trafik cezası her şey ortaya çıkardı. Aynı yılın aralık ayına gelindiğinde ise kampçılar, bir güneş gözlüğü buldu ve polise teslim etti. Güvenlik güçleri bunun kayıp genç kızla ilgili olabileceğini düşündü. 2011'i gösterdiğinde ise şüphelendikleri kişileirn evine polis arama yaptı. 

SADECE GÖZLÜĞÜ BULUNDU

Daire, Drexel'in kaybolduğu sırada Raymond Moody'ye aitti. Moody, arama sırasında artık orada yaşamıyordu. Moody, Drexel'in 2022'de kaçırılması ve öldürülmesiyle suçlanacaktı. 4 Mayıs 2022'de Raymond Moody tutuklandı ve adaleti engellemekle suçlandı. 11 Mayıs'ta, Güney Carolina, Georgetown County'deki ormanlık bir alanda insan kalıntıları bulundu. 17 yaşındaki genç kız, bahar tatili sırasında bundan yıllar önce kaybolmuştu. Kızın cansız bedeni, aradan yıllar geçtikten sonra geçen hafta Güney Carolina'da bulundu. Brittanee'nin annesi Dawn Drexel basın toplantısında "Bu gerçekten bir annenin en kötü kabusu, başına gelebilecek en kötü şey" dedi.

CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Polis, Georgetown'da seks suçlusu Raymond Douglas Moody'yi tutukladı ve onu cinayet, adam kaçırma ve birinci dereceden cinsel saldırı ile suçladı. Moody'nin Drexel'i kaybolduğu gün boğarak öldürdüğü ve ertesi gün cesedini gömdüğü iddia ediliyor. Uzun süredir devam eden soruşturma kapsamında polis, Georgetown'da Drexel'in cesedinin gömülü olduğuna inanılan bir bölgeye götürdü. Polis yetkilileri, kalıntılarının diş kayıtları ve DNA testi yoluyla pozitif bir eşleşme olarak tanımlandığını açıkladı.,

Kaynak: Milliyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...