Tgrt Haber
25 Şubat 2021 10:54

2 ton kalıbın altında kaldı ölmedi hayata tutundu

Elazığ'da üzerine 2 ton demir kalıp düşen ve kaldırıldığı hastane 3 ameliyat geçiren, bir kez kalbi duran ve bağırsaklarının bir bölümü alınmak zorunda kalan 23 yaşındaki Osman Daşdemir, yeniden hayata tutundu.

2 ton kalıbın altında kaldı ölmedi hayata tutundu
Elazığ,,iş kazası

Ağrı’dan Elazığ’a gelen ve şantiyede çalışan Osman Daşdemir’in (23) üzerine 2 ton ağırlığındaki demir kalıp düştü. Ağır yaralanan Osman Daşdemir, ambulansla Fırat Üniversitesi (FÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada hemen ameliyata alınan Daşdemir’in karaciğer, böbrek ve dalak yaralanmaları ile bağırsaklarında ezilme mevcut olduğu saptandı. Ayrıca hipovolemik şoka giren Daşdemir’in, 20 gün kaldığı yoğun bakım ünitesinde bir kez kalbi durdu. 3 kez ameliyat geçiren, ince ve kalın bağırsaklarının bir kısmı gerçekleştirilen başarılı operasyonlarla alınan Daşdemir, hayata yeniden tutundu. Daşdemir, yoğun bakımdan servise çıkarken, kısa sürede taburcu edilmesinin de planlandığı aktarıldı.

2 ton kalıbın altında kaldı ölmedi hayata tutundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...