Tgrt Haber
04 Kasım 2021 17:37

2 yıl boyunca herkesi kandırdı! uyanık polis 'Adım Sayar'a takıldı

Amirine çalışamayacak kadar yaralı ve sandalyeye bağlı olduğunu iddia eden ve bunu sahte belgelerle kanıtlayan polis memuru Matthew Littlefair’in oyununu telefonundaki adım uygulaması bozdu. Meğer her gün 10 bin adım yürüyormuş.

2 yıl boyunca herkesi kandırdı! uyanık polis 'Adım Sayar'a takıldı
Polis memuru,dolandırıcılık

İngiltere’de herkesi hayretler içerisinde bırakan bir dolandırıcılık hikayesi yaşandı. Araba kazası geçiren polis memuru Matthew Littlefair, amirine çalışamayacak kadar kötü olduğunu ve tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu belirtti. Bu iddialarını da sahte belgelerle kanıtlayan Matthew Littlefair, 2 yıl tam maaş aldı ve çeşitli yardımlardan yararlandı. Ancak iş arkadaşları onu çocuklarıyla futbol oynarken, köpeğini gezdirirken, koşu yaparken ve bisiklete binerken fark etti. Arkadaşlarının şikayetleri üzerine gizli bir operasyonu başlatıldı.

HER GÜN 10 BİN ADIM ATMIŞ, MAÇA GİTMİŞ  

Müfettişler bir süre Matthew Littlefair’i takip etti, kanıtlar toplandıktan sonra güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Telefonunda yapılan incelemeye göre Matthew Littlefair’in günde 10.000 adım attığı tespit edildi. Müfettişler onun 'normal bir hayat sürdüğünü' ve bir Bath ragbi maçına katıldığının yanı sıra arka bahçesinde balta salladığını kaydetti.

2 yıl boyunca herkesi kandırdı! uyanık polis 'Adım Sayar'a takıldı

İLAÇLAR KANINDA ÇIKMADI

Littlefair polis tarafından sorgulandığında, aşırı miktarda ağrı kesici aldığı için egzersiz yapabildiğini söyledi. Bununla birlikte yapılan kan testlerinde sözde kullandığını iddia ettiği ilaçların izine rastlanmadı. Tekerlekli sandalyesi ile mahkeme gelen Littlefair, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...