Tgrt Haber
22 Haziran 2021 14:15

20 dolarlık yatırım bir gecede 1.2 trilyona katlandı

İngiltere'de yaşayan genç, 20 dolarlık yatırımıyla bir gecede 1.2 trilyon kazandı. Şirketin açıklamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

20 dolarlık yatırım bir gecede 1.2 trilyona katlandı
kripto para,ingiltere

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan öğrenci Chris Williamson, kripto para birimine 20 dolar koydu ve hayatının değiştiğini düşündü. Hemşirelik okulu öğrencisi, yaklaşık sekiz ay boyunca kripto para birimiyle uğraştı. 15 Haziran'da kripto para birimi Rocket Bunny'ye 20 dolarlık bir yatırım yaptı. 16 Haziran'da ise 1.2 trilyon doların üzerine çıktı. 

Williamson, yatırımını bir gecede yaklaşık 60 milyar katladı. Kağıt üzerinde de olsa bir gecede dünyanın en zengin insanı oldu.

''GÖRÜNTÜLEME HATASI''

Coinbase ise Williamson'ın trilyonlarının sahip olduğu gerçek kripto para miktarını yansıtmadığını doğruladı. Şirket, "trilyoner statüsünün" aslında bir "görüntüleme hatasından" kaynaklandığını ve California'daki personelinin sorunu çözmek için çalıştığını söyledi.

Williamson, Newsweek'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Her gün böyle bir şeye dürüstçe bakmak zorunda olmak çok sinir bozucu. İlk gördüğümde düşünebildiğim tek şey, bu dünyada sadece küçük bir kısmıyla yapmaya çalışabileceğim iyi şeylerdi. Zor, ama sadece bu konu üzerine yapılan şakalarla başa çıkmak ve dik durmak için elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Zorlu bir durumdu ama medyanın ilgisi çok alçakgönüllü, sevgi dolu sözleri olan insanları bana getirdi.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...