Tgrt Haber
17 May 2022 14:56 - Güncelleme : 17 May 2022 15:28

Eski futbolcunun feci ölümü! 22 metreden kayalıkları çakıldı, eşi o anları kaydetti

Vitesse'nin eski futbolcusu Mourad Lamrabatte, eşiyle birlikte Mallorca'da tatil yaptığı sırada 22 metre yüksekliği bulunan uçurumdan denize atladığı sırada kayalıklara çakıldı. Eski futbolcunun feci ölümü kameralara saniye saniye yansıdı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Futbolcu,İspanya

Geçtiğimiz günlerde İspanya’nın Malgrats Adaları'nda bir turist 22 metre yükseklikteki uçurumdan denize atlamak isterken, kayalıklara çarparak feci şekilde hayatını kaybetmişti. Feci olaydan sonra hayatını kaybeden kişinin 31 yaşındaki eski futbolcu Mourad Lamrabatte'nin olduğu ortaya çıktı.

CESEDİ 15 METRE DERİNLİKTE BULUNDU

Sualtı Faaliyetleri Özel Grubu tarafından yapılan arama sonrası Lamrabatte'nin cesedinin denizin 15 metre altında bulunduğu açıklandı. 31 yaşındaki eski futbolcunun otopsi sonucunda ölümünün kayalara çarpması sonucunda bilinç kaybı yaşaması ve bu olay sonrasında boğulması olarak ortaya çıktı.

FECİ ANLARI EŞİ KAYDETTİ

Eski futbolcunun atlayışını kaydeden eşinin ise Lamrabatte'nin kayalara çarpması sonrasında endişeli bir şekilde "Aman Tanrım" dediği duyuldu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...