Tgrt Haber
27 Ocak 2022 13:53

3 Örümcek Adam, röportajda bir araya geldi

Spider Man serisiyle tanılan 3 örümcek adam karakterleri, uzun zaman sonra bir röportajda bir araya geldi. Bu röportajda; Tom Holland, Andrew Garfield be Tobey Maguire bulundu.

3 Örümcek Adam, röportajda bir araya geldi
Spider Man,Örümcek adam,Örümcek adam oyuncuları

Sinemaseverlerin gözdesi haline gelen Spider Man, geçtiğimiz yılın sonlarında yeni seri ile izleyecilerle buluştu. Her yeni bölümünde gişe rekorlarına imza atan seri, Spider-Man No Way Home filminde rekorunu bir kez daha tazeledi.

SPIDER-MAN NO WAY HOME OYUNCULARI BİR ARADA

Marvel, yeni Spider Man filminde farklı bir strateji izledi ve üç karekteri aynı bölümde oynattı. Bu durum milyonları da şaşırtmayı başardı. Şimdi ise Spider-Man No Way Home oyuncuları yakın zamanda gerçekleştirilen röportajda yeniden bir araya geldi.

Yeni yıla inanılmaz giriş yapan yeni Spider Man filmi, oyuncularıyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield gibi oyuncuları bir araya getiren Marvel, farklı stratejisiyle milyonları etkilemeyi başardı.

Daha önceki filmlerde Örümcek Adam’ın farklı versiyonlarını oynayan son iki oyuncu, filmin yeni bölümünde bir savaş sahnesinde yerlerini aldı. Bunun ardından oyuncular, Spider-Man’in yeni bölümüyle ilgili bazı yorumlarda bulundu. 

3 Örümcek Adam, röportajda bir araya geldi

Filmde görünmesinin nasıl bir his olduğu sorulan Maguire’’ ilk duyduğumda çok şaşırdım. Yapımcı AMY bana ‘ seninle konuşmayı çok isteriz ve bunun ne olduğunu biliyorsun’ dedi. AMY ile sohbet eden Maguire, ne yapacağını sorduğunda ise bunun biraz gizemli olacağı yönünde bir cevap aldı.

Diğer yandan filmde yer alan Garfield da aynı soruya, ‘Eh, sadece Tobey’nin yapıp yapmayacağını görmek için bekliyordum’’ dedi. Ayrıca başka seçeneğim yok diyerek de sözünü noktaladı. 

Spider-Man No Way Home, 2021 yılında pandemiye rağmen gişede milyar doları aşan en iyi film oldu. Bu rekoru kırmak ise sadece 12 gün sürdü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...