Tgrt Haber
27 Haziran 2022 12:21 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 12:40

ABD'de kan donduran olay: 3 yaşındaki çocuk derin dondurucuda ölü bulundu! Anne cinayetten tutuklandı

ABD’de 3 yaşındaki bir çocuk derin dondurucuda ölü bulundu. Anne olayın ardından cinayet ve çeşitli suçlardan tutuklanırken çocuğun ne zaman ve nasıl öldüğü henüz açıklanmadı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
ABD'de kan donduran olay: 3 yaşındaki çocuk derin dondurucuda ölü bulundu! Anne cinayetten tutuklandı
ABD,cinayet

ABD'nin Michigan eyaletinde Detroit kentinde polis, bir binanın bodrum katındaki derin dondurucuda 3 yaşında bir çocuğun cansız bedenini buldu.

Çocuğun annesi Azuradee France, olayın ardından cinayet, çocuk istismarı, işkence ve bir kişinin ölümünü gizlemek suçlarından gözaltına alındı.

“DUYGUSUZLAR BİLE HAYRETE DÜŞTÜ”

Yapılan soruşturmanın ardından 31 yaşındaki kadın hapse atılırken, Wayne County Savcısı Kym Worthy, "Bu davadaki iddia edilen gerçekler, duygusuz olanları bile hayrete düşürdü. Çocuklarımız sadece silahlı şiddetten değil, evde onlarla birlikte yaşayan katiller yüzünden de risk altında olmaya devam ediyor" dedi.

“KEŞKE KURTARABİLSEYDİM”

Ailenin kapı komşusu Cheryl Hardy ise çok yakında oturduğunu ve yardım edebilmeyi çok istediğini söyleyerek, "Keşke daha fazlasını yapabilseydim. Keşke onu kurtarabilseydim" dedi.

Çocuğun nasıl ve ne zaman öldüğüne ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...