Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ocak 2022 17:01

Annesinin sevgilisi 3 yaşındaki engelli çocuğu bazaya fırlatarak öldürdü

İngiltere'de Paul Marsh isimli bir kişi, sevgilisinin 3 yaşındaki engelli kız çocuğunu bazaya fırlatarak öldürdü. Kafası bazaya çarptığı için hayatını kaybeden çocuğa daha önce de defalarca şiddet uyguladığı açığa çıkan Marsh'ın küçük çocuğu öldürme sebebi ise kan dondurdu.

Annesinin sevgilisi 3 yaşındaki engelli çocuğu bazaya fırlatarak öldürdü
ingiltere,,şiddet,,darp,,çocuk istismarı,

İngiltere'de Paul Marsh isimli bir kişi, sevgilisinin 3 yaşındaki engelli kızını feci şekilde öldürdü. Kendisi maç izlerken bir yandan da öğle yemeği yedirmeye çalıştığı çocuğu, hem kendisini rahatsız ettiği hem de yemek yemediği için bazaya fırlatan Marsh, küçük çocuğun ölümüne sebep oldu. Jessica Dalgleish isimli çocuğun daha önce de defalarca şiddete maruz kaldığı ortaya çıktı. 

'MAÇ İZLERKEN RAHATSIZ ETTİ'

İngiltere'nin Maidstone kentinde meydana gelen olayda, 27 yaşındaki Paul Marsh ile aynı yaştaki Hannah Butler, sevgili olmalarının ardından birlikte yaşamaya karar verdi. Bu kararın ardından Butler'in 3 yaşındaki engelli kızı da çiftle aynı evde kalmaya başladı.

Annesinin sevgilisi 3 yaşındaki engelli çocuğu bazaya fırlatarak öldürdü
Paul Marsh 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Evde olduğu bir gün küçük kıza öğle yemeği yedirmek isteyen Marsh, çocuğun yemek istememesi üzerine çılgına döndü. Bir yandan da maç izleyen cani adam, yemek yemediği ve kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle küçük çocuğu bazaya doğru fırlattı.

DEFALARCA ŞİDDETE MARUZ KALMIŞ

Hiddetle fırlatılmasının ardından kafasını bazaya çarpan 3 yaşındaki Jessica, çarpmanın etkisiyle ağır yaralandı. Küçük kızın durumunu fark edip eve çağırılan ilk yardım ekibinin müdahalesinin ardından Jessica, Londra'da bulunan King's College Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İncelemelerde, küçük kızın defalarca şiddete maruz kaldığı ortaya çıktı.

Annesinin sevgilisi 3 yaşındaki engelli çocuğu bazaya fırlatarak öldürdü
Jessica'nın annesi cezayı az bularak karara tepki gösterdi.

6 YIL SONRA SERBEST KALABİLİR

Maidstone Crown Mahkemesi'nde yargılanmasına başlanan Paul Marsh'a 11 yıl hapis cezası verildi. Ancak Marsh'ın 6 yıl hapiste kaldıktan sonra serbest kalabileceği konuşuluyor. Anne Hannah Butler ise sevgilisine verilen cezayı az bularak karara tepki gösterdi..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...