Tgrt Haber
20 Ocak 2015 10:11

3.5 milyon liralık servetini köpeğine bıraktı

New York'ta yaşayan 60 yaşındaki muhasebeci Rose Ann Bolsany, 1.5 milyon dolarlık serveti çocuklarının yerine, köpeği Bella Mia’ya bıraktı.

3.5 milyon liralık servetini köpeğine bıraktı
ingiliz daily mirror gazetesi, servet, köpek,

İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşan Bolsany, öldüğünde üç yaşındaki teriyer cinsi köpeğinin tüm mücevherlerini, bankadaki parasını ve yazlık evini miras alacağını çünkü “büyük bir aşkla sevdiği köpeğinin o öldükten sonra da lüks bir hayat yaşamaya devam etmesini istediğini” belirtti.
Köpeğinin her akşam biftek yediğini ve köpek kıyafetleri ile dolu kendine özel bir odasının olduğunu söyleyen Bolsany, iki oğluna da onları vasiyetinden çıkardığını söylediğini ve onların bunu sorun etmediğini açıkladı. 
Bolsany “Benim çocuklarım yetişkin ve başarılı. Benim parama ihtiyaçları yok. Ve bu köpeğin beni ve kocam Walter'ı (82) ne kadar mutlu ettiğini onlar da biliyor” dedi.
Bolsany, köpeği Belle Mia’nın bir de chihuahua cinsi bir erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Geçen yıl Sevgililer Günü’nde Boggie isimli köpeğin Bella Mia’ya 600 dolar değerinde pırlanta bir kolye aldığını söyleyen Bolsany, “Ben öldükten sonra da köpeğimin bu lüks hayatı sürdürmesini istiyorum” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...