Tgrt Haber
06 Eylül 2021 10:23

35 milyonluk malikaneyi test edecek kişiler aranıyor!

Birleşik Krallık'taki Somerset bölgesinde Manor Holcombe isimli, 35 milyonluk ultra lüks malikaneyi test edecek çalışanlar aranıyor.

35 milyonluk malikaneyi test edecek kişiler aranıyor!
birleşik krallık,,malikane,,iş,

Birleşik Krallık'ta bulunan 3 milyon sterlin yani yaklaış 35 milyon TL değerindeki ultra lüks malikane için bir gayrimenkul şirketi, ''Konak testçisi'' ilanı açtı. Somerset bölgesinde yer alan, George dönemi mimari stildeki, Manor Holcombe isimli malikanede, şirketin çevrimiçi taşıma hizmetlerini test etmesi için üç gün, iki gece kalan kişilere bir de ödeme yapılacak. Gayrimenkul şirketi, ultra lüks malikanede kalan kişilere 500 sterlin yani yaklaşık 6 bin TL ödeyeceklerini duyurdu. 

Birleşik Krallık'ta özel öneme sahip binaların bulunduğu kategarideki evde sekiz yatak odası, geniş bahçeler, özel ısıtmalı açık havuz, jakuzi, ağaç ev, oyun alanı, spor salonu ve oyun odası bulunuyor. Ev ve arazisiyle ilgilenen bir personel ekibi de bulunuyor.

''LÜKS ARAYAN BİR EV AVCISI''

Üstelik bu ultra lüks malikane, restorana, kafelere ve muhteşem bir kırsal yürüyüş alanı yakınlarında... Malikaneyi test edecek kişilerin ise ''Detaylara önem veren, lüks arayan bir ev avcısı'' olması gerekiyor. İş ilanında ise şu ifadeler yer aldı:

''Eğer her zaman kendi kapalı yüzme havuzunuzda dinlenmeyi hayal ettiyseniz, özel bir oyun odasında bilardo pratiği yapmayı veya gezintiye çıkmak için devasa bir özel bahçeniz olmasını dilediyseniz, o zaman sizden haber almak istiyoruz.''

Independent'ın haberine göre, başvurular 13 Eylül Pazartesi günü saat 12.00'de kapanacak ve adayların malikanede kalmak için 21-23 Eylül tarihleri arasında müsait olmaları gerekecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...