Tgrt Haber
21 Ağustos 2021 12:11

4 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu

Balıkesir'de 4 gündür kayıp olan 17 yaşındaki lise öğrencisinden acı haber geldi. Genç kızın cansız bedeni sulama kanalında bulundu.

4 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu
balıkesir,ölüm,intihar,kayıp kız

18 Ağustos'tan beri kayıplara karışan genç kızın cansız bedeni bulundu.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki H.T.C. isimli genç kız, sabah saatlerinde cep telefonunu bırakıp yalnızca kimliğini alarak evden çıktı. O günden beri geri dönmeyen H.T.C. için ailesi kayıp ihbarında bulundu. Yapılan çalışma sonucu evden ayrıldığı gün bir marketten meyveli yoğurt ve kraker aldığı kamera kayıtlarından belirlenen genç kızın ticari bir taksiyle ilçe merkezine 6 kilometre uzaklıktaki Yörücekler Barajı’na gittiği öğrenildi.

4 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu

MESAJLARDA İNTİHAR ŞÜPHESİ

Arkadaşlarına attığı mesajların intihar şüphesi uyandırması nedeniyle AFAD, İtfaiye, Jandarma, Sulama Birliği ve Çiftçi Mallarını Koruma Birliği’nden oluşan ekipler Yörücekler Barajı’nda geniş çaplı arama çalışması başlattı. 19 ve 20 Ağustos'ta baraj göleti ve çevresinde yapılana aramalardan sonuç çıkmadı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesindeki dalgıçların ve arama ekiplerinin çalışmasından da sonuç alınamayınca arama çalışmalarına son verildi.

17 yaşındaki gencin acı haberi ise bugün geldi. Barajdan kanala su vermek için gelen görevli, baraj kapaklarında genç kızın cansız bedeniyle karşılaşınca jandarma ve emniyete haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri genç kızın cesedini kanaldan çıkardı. İntihar şüphesinin olduğu olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

4 gündür kayıp olan genç kızın cansız bedeni bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...