Tgrt Haber
13 Haziran 2021 12:33

56 yıllık uçak kazasındaki gizem çözülmüş olabilir

Kaliforniya'nın Folsom Golü'ndeki 1965 uçak kazasının gizemi çözülmüş olabilir. Su altında yapılan bir test esnasında uçak enkazına rastlandığı iddia edildi.

56 yıllık uçak kazasındaki gizem çözülmüş olabilir
kaliforniya,uçak kazası

1965 yılında Kaliforniya'nın Folsom Golü'ne düşen uçak gizemini 56 yıldır koruyordu ta ki son gelişmelere kadar... Folsom Gölü'nde sualtı sonar teknolojisini test eden iki kişi, suyun derinliklerinde bir uçak keşfettiklerini iddia etti. Üstelik 1965'te bölgeye düşen bir uçağın tanımına da uyuyor. Sualtı Sistemleri şirketinden Tyler Atkinson, sualtında normal olmayan bir şey gördüğünü söyledi. Göldeki düşük su seviyesi sayesinde sonar ekipmanını, bir uçağın kuyruğunun ve pervanesinin net bir şekilde görüldüğünü de sözlerine ekledi. 

Sualtı Sistemi'nin başkanı ise New York Post'un haberine göre, "Altta insan yapımı gibi görünen bir şey kesinlikle var. Belki de bu kayıp uçağın enkazıdır'' dedi.

CESETLER BULUNAMAMIŞTI

1965'te yeni yıl gününde havada bir çarpışmanın ardından uçak düştüğünde üç kişi öldü. 2014'te yapılan aramalara rağmen cesetler hiçbir zaman bulunamadı. 

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...