Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Mart 2022 09:00 - Güncelleme : 04 Mart 2022 09:03

7. kattan düşerek ölen kadının eşiyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı

Ortaköy’de 40 yaşındaki kadın ünlü bir otelin 7. katından aşağı düşerek öldü. Kadının sokakta eşiyle tartıştığı görüntüler ortaya çıktı.

Editör: Anday Celayir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yüzünde boğuşma sonucu tırnak izleri olan kadının eşi adliye sevk edildi
Yüzünde boğuşma sonucu tırnak izleri olan kadının eşi adliye sevk edildi

Beşiktaş Ortaköy’de dün saat 01.00 sıralarında, ünlü bir otelin 7'nci katından beton zemine düşerek ağır yaralanan kadın, ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına almıştı. Hastanede müdahale edilen 40 yaşındaki Ebru C. hayatını kaybetmişti.

TARTIŞTIĞI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olayla ilgili çalışma başlatan Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, görgü şahitlerinin ifadesine başvurarak, güvenlik kamera görüntülerini incelemişti. Yapılan inceleme sonucunda kadının otele birlikte geldiği eşi 35 yaşındaki Özgür A. gözaltına alınmıştı.

Polis, çiftin geçtiğimiz 25 Şubat Cuma günü Almanya’nın Hamburg kentinden yurda giriş yaparak otele yerleştikleri belirlenmişti. Olay günü akşam saatlerinde otelden çıkarak bir mekanda alkol alan çiftin, birçok kez kavga ederek otel odasına girdikleri ve burada da kavga etmeyi sürdürdükleri öğrenilmişti.

O anlara ait ise güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

KADININ EŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Beşiktaş polisinin yaptığı detaylı çalışmada çiftin odaya girdiği esnada kadının altında etek olduğunu ancak düştükten sonra altında sadece külotlu çorap olduğu belirlemişti. Ayrıca kavga esnada otel odasından çıkan kadının eşi tarafından kısa süreli sürüklemeyle tekrardan odaya alındığı ve kadın düştükten sonra eşinin hemen odadan çıktığı tespit edilmişti.

Çiftin 20 yaşlarında da bir çocukları olduğu belirlenirken, yüzünde boğuşma sonucu tırnak izleri olan kadının eşi emniyete götürülmüştü. Kadının eşi ise ifadesinin alınması ve adli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...