Tgrt Haber
10 Eylül 2014 17:13

7 yaşındaki çocuğu tutukladılar

İsrail askerleri henüz 7 yaşındaki Filistinli bir çocuğu yaka paça gözaltına aldı. Küçük çocuğun askerlerin elinden kurtulmak için verdiği çaba ilginç anlara sahne oldu. Askerlerin hırpaladığı çocuk her şey bir tarafa sırt çantasını bırakmamak için elinden geleni yaptı.

7 yaşındaki çocuğu tutukladılar
İsrail,El Halil,Batı Şeria

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria’ya bağlı El Halil’de 7 yaşındaki Filistinli Uday Recebi adlı çocuğu gözaltına aldığını gösteren bir video yayımlandı. Pazartesi günü yaşanan olayda, İsrail askerleri 7 yaşındaki Uday Recebi, 12 yaşındaki Yusuf Hacecre ve kendilerinden çocukların serbest bırakılmasını isteyen bir kişiyi daha gözaltına aldı.
Recebi’nin 45 dakika kadar kontrol noktasında tutulduktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Uluslararası Dayanışma Hareketi tarafından yayımlanan görüntülerde Uday Recebi’nin gözyaşları içinde, bir yandan askerlerin elinden kurtulmaya çalışırken bir yandan da çantasını tutmaya çalıştığı görülüyor.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...