Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Ekim 2018 10:49

71 köpek ölmek üzereyken kurtarıldı

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir eve giden polisler 71 Beagle cinsi köpeği kurtardı. Köpeklerin yasadışı bir şekilde yetiştirildiği tespit edildi.

71 köpek ölmek üzereyken kurtarıldı
pensilvanya,,köpek,

ABD'de komşuların gürültü şikayeti üzerine bir eve giden polisler, açlıktan ölmek üzere olan onlarca köpekle karşılaştı. Pensilvanya'daki evden toplam 71 köpek kurtarıldı.

Veterinerlerce kontrol edilen "Beagle" cinsi köpeklerin haftalardır aç ve susuz olduğu anlaşıldı. Kiraladığı evde yasadışı olarak köpek yetiştiren kadının bir ay önce öldüğü ortaya çıktı.

Köpekleri ölüme terk eden ev sahibi hakkında soruşturma başlatıldı. Polis eve girmeden önce içeride 25 köpek bulunduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Ancak yardım görevlileri ve polis altı saatin ardından 71 köpeği kurtarmıştı. Köpeklerin birkaç haftalıktan 3-4 yaş aralığında değiştikleri ifade edildi.

Barınağa götürülen köpeklerin bakımlarının yapıldığı belirtildi. Pensilvaya bölgesinde son dönemlerde Beagle cinsi köpeklere aşırı derecede ilgi duyulduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...