Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ağustos 2021 17:14

8 yılını gözlerini kırpmamaya çalışarak geçirdi

İngiltereli oyuncu Michael Caine, 8 yılını gözlerini kırpmamaya çalışarak geçirdiğini anlatarak herkesi şaşırttı.

8 yılını gözlerini kırpmamaya çalışarak geçirdi
michael caine,Anthony Hopkins,oyuncu

Usta oyuncu Michael Caine, 8 yılını gözlerini kırpmamaya çalışarak etrafta dolanmasıyla geçirdi. 88 yaşındaki oyuncu bu çabası nedeniyle yakınları tarafından 'psikopat' olarak nitelendirildiğini ifade etti. Caine, bu alışkanlığını Teach Yourself Film Acting (Kendi Sinema Oyunculuğunu Öğret) adlı oyunculuk kursunda edindi ve ardından kendisini geliştirdi.

The Mirror'ın haberine göre usta oyuncu, okulda öğrendiği ve aklından çıkmayan detayın ''Aklımdan çıkmayan şey şuydu: Göz kırpma, asla gözünü kırpmamalısın'' olduğunu söyledi.

8 yılını gözlerini kırpmamaya çalışarak geçirdi

Caine sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sonraki 8 yıl boyunca gözlerimi kırpmamaya çalışarak dolaştım. Etrafımdakiler, annem ve herkes delirdiğimi düşündü. Psikopat olduğumu düşündüler. Eskiden diğerlerinin ödünü patlatırdım.''

Christopher Nolan'ın Kara Şövalye üçlemesinde rol alan oyuncunun 8 yıl boyunca gözlerini kırpmadan hayatını sürdürmesi okulda ''Yılan Gözlü'' lakabını almasına neden oldu.

8 yılını gözlerini kırpmamaya çalışarak geçirdi

Öte yandan Anthony Hopkins, 1991 yapımı olan 'Kuzuların Sesszliği'nde Hannibal Lecter karakterini canlandırırken aynı tekniği kullandığını söylemişti.  Hopkins, konuya ilişkin şunları söylemişti:

''Göz kırpmazsanız seyirciyi büyüleyebileceğinizi bilirsiniz. Mesele çok göz kırpmamak değil, sadece durgun kalmak. Hareketsizliğin de bir ekonomisi ve gücü var.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...