Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Haziran 2021 10:35

84 yaşındaki eski çiftçi yanlışlıkla YouTube yıldızı oldu

İngiltere'de yaşayan 84 yaşındaki eski bir çiftçi, kendisinin bile haberi yokken YouTube yıldızı oldu. Binlerce kişi tarafından takip ediliyor.

84 yaşındaki eski çiftçi yanlışlıkla YouTube yıldızı oldu
john butler,youtube

Koronavirüs pandemisi yüzünden birçok kişi sosyalleşmek için dijital platformlara yönelince yeni ve ilgiç fenomenler sosyal medyada yer aldı. İngiltere'de de ilginç bir fenomen ortaya çıktı. 84 yaşında eski bir çiftçi olan John Butler, bir anda YouTube yıldızı oldu üstelik kendisinin bile haberi yokken...

Oldukça yumuşak bir ses tonuna sahip Butler, 2016 yılında Otonom Duyusal Meridyen Tepki adlı topluluğa bir röportaj verdi. Butler, röportajda yaşam ve meditasyon üzerine felsefi konulara değindi. Pandemi nedeniyle endişelerle başa çıkmaya çalışan insanlar videoyu sosyal medyada hızla yaydı ve birçoğu 84 yaşındaki Butler'e endişeleriyle başa çıkmada yardımcı olduğu için teşekkür etti. Butler'in videosu kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşırken YouTube'da bir anda 120 bin aboneye sahip oldu.

''İNTERNETİN NE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM''

John Butler'in İngiliz bir izleyicisi Jasmine Butcher, "Bence John'un videoları, fiziksel olarak kendimizi çok kısıtlanmış hissettiğimiz bir zamanda çok fazla özgürlük getiriyor" dedi.

Videoları milyonlar izlenen YouTube yıldızı John Butler, BBC News'in haberine göre, "YouTube'u hiç duymamıştım. İnternetin ne olduğunu pek bilmiyordum" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...