Tgrt Haber
04 Temmuz 2021 19:37

ABD Başkanı Biden, İsrailli siyasetçinin önünde diz çöktü

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin’i Beyaz Saray’da ağırladığı sırada Rivlin’in Özel Kalemi Rivka Ravitz’in önünde diz çöktüğü ana ait fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

ABD Başkanı Biden, İsrailli siyasetçinin önünde diz çöktü
Joe Biden,İsrail,ABD

ABD Başkanı Joe Biden, görevinden 9 Temmuz'da ayrılacak olan İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'i Beyaz Saray'da ağırladı. Geçen hafta gerçekleşen görüşme basına kapalı olurken, Biden İsrail'in yeni Başbakanı Naftali Bennett'ı da kısa zamanda ağırlamak istediğini aktardı.

“HAFTANIN FOTOĞRAFI”

İkili arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıkarken, görüşmeden ilginç bir fotoğraf servis edildi. ABD Başkanı Joe Biden'ın Rivlin'in Özel Kalemi Ultra Ortodoks Ravitz'in önünde diz çöktüğü anlar dünyada gündem maddesi oldu. Fotoğraf sosyal medyada hızla yayıldı ve çok sayıda kişi söz konusu kare için "haftanın fotoğrafı" yorumunu yaptı.

12 ÇOCUK ANNESİ OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE…

Biden'ın Ravitz'in 12 çocuk annesi olduğunu öğrendikten sonra diz çöktüğü belirtildi. Fotoğraf Amerikalı kullanıcılar arasında da sosyal medyada hızla yayıldı. Çok sayıda kişi söz konusu kare için "haftanın fotoğrafı" yorumunu yaptı. Bazı kişiler ise bu fotoğrafa tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...